Det här är ditt liv

Jag tycker att man borde göra det man älskar och göra det ofta. Utan tvivel och tvek. Vill du göra något - just do it. Bry dig inte om vad andra tycker, gör det bara. Vill du be om råd - just do it, men låt dig inte påverkas. Om du inte tycker om något du gör – förändra det. Till det bättre. Eller sämre. Nöj dig inte med något du inte är nöjd med. Det är aldrig för sent att förändra. Om du inte tycker om ditt jobb – sluta. Det är aldrig för sent. Och tid. Om du inte har gott om tid, sluta kolla på tv eller sluta gör det du inte tycker om. Om du letar efter ditt livs kärlek - sluta med det. Han eller hon kommer vänta på dig tills du börjar göra saker du älskar att göra. Sluta analysera ditt liv, alla känslor du har är värdefulla måste accepteras som de är. När du äter: uppskatta varje liten bit.  Öppna ditt sinne, armar, och hjärta, till nya saker och människor. Vi är unika i våra olikheter. Fråga personerna bredvid vad deras passion är, och dela dina drömmar med dem.

 

Res ofta. Att gå vilse kommer hjälpa dig att hitta dig själv. Vissa möjligheter kommer bara en gång - fånga dem. Memorera. Ta vara på. Livet handlar om människorna du möter, och sakerna du skapar med dem. Så börja skapa. Livet är din dröm. Och din passion. Ta vara på det. Glöm inte.

 

Behöver du hjälp - sök hjälp. Vill du må bra - tillåt dig att må bra. Du förtjänar det. Mår du dåligt - acceptera det. Det kommer inte vara för evigt. Det är en kort period av ditt liv. Ingenting är konstant. Är du rädd för att blotta dig för vänner - gör det bara. De kommer inte att döma dig. Snarare tacka dig för vilken fantastisk människa du är. Och att du vågar vara dig själv.

 

Livet är ganska så enkelt. Det här är ditt liv. Det är upp till dig vem du vill vara. Jag dömer dig inte. Säg bara ja.

 

 
 
 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback